• Amazing
   Fitness Features

   Bij QuantumFit kunt u terecht voor een
   zeer gevarieerd programma aan
   sportactiviteiten.
   Gratis dagpas! Inschrijven

Motivatie Tips!

 

Vind jij het soms moeilijk om te gaan trainen? Dat kan. Laat zien dat je iets (wel) kan door wel te gaan! Hieronder een paar trainingstips. Wanneer je deze durft te hanteren blijf je zeer waarschijnlijk op niveau!

Tip 1: Sla nooit een maandag over! Begin de week gelijk goed. Hierdoor zorg je ervoor dat je met een voldaan gevoel de eerste dagen al doorkomt. Je wilt je lichaam onderhouden dus je zal vast nog een keer (heen) gaan deze week.

Tip 2: Ga altijd 1 keer in de 3 dagen sporten! Je zorgt er namelijk voor dat je verbranding gestimuleerd blijft en je geeft je spieren weer de prikkel om verder te groeien.

Tip 3: Probeer (zoveel mogelijk) te doen wat je leuk vind! Vraag een evaluatiegesprek aan en overleg met je coach wat het beste bij je past. Vergeet alleen niet dat je alleen verder komt als je ook doorzet als het even tegenzit voor je gevoel. Om optimaal resultaat te boeken, moet je uit je comfortzone treden.

Tip 4: Train met een doel! Geen richtlijn hebben is niet goed voor je motivatie. Bovendien kun je jezelf niet meten in hoeverre je vooruitgang hebt geboekt. Train voor een bepaald doel en werk daar naar toe. Dit motiveert en stimuleert.

Tip 5: Train samen! Bijvoorbeeld met een vriend of vriendin. Het maakt sporten niet alleen leuker maar je kunt elkaar ook helpen het maximale uit een training te halen. Je kunt ook een afspraak maken met je instructeur.

Na de training besef je dat het allemaal wel meeviel, dat het best prettig was en dat je vol energie zit!


Terug
QuantumFit   Skager Rak 14   9642CZ Veendam.   Tel: 0598-633250   Email: info@quantumfit.nl