• Amazing
   Fitness Features

   Bij QuantumFit kunt u terecht voor een
   zeer gevarieerd programma aan
   sportactiviteiten.
   Gratis dagpas! Inschrijven

Kick & Punch NIEUW!

Kick & Punch NIEUW!

Wat is kick en punch?

Deze training is eenvoudig en geschikt voor iedereen. Door de Oosterse denkwijze geeft je dit voldoende inspiratie en een optimale ontspanning door inspanning. Met deze training bereik je:

* verbetering van je kracht en uithoudingsvermogen
* vetverbranding en coördinatie
* meer mentale rust en evenwicht
* tijdens deze les verbrand je ongeveer 750 calorieën.

Kick- en Punch verbetert je lichaamshouding en lichaamsbeheersing. Kies jij voor Kick en Punch dan kies jij voor een zeer uitdagende, allround workout. Ga samen de uitdaging aan en investeer in jouw fysieke en mentale gesteldheid!

Het is een dynamische, energieke training, waarbij rekening wordt gehouden met elk niveau. Tijdens de training(en) gebruiken we verschillende trainingsmaterialen. Alle fysieke eigenschappen worden getraind en is het uitgangspunt om jouw persoonlijke doelstelling te behalen.

 Wat bereik je met Kick- en Punch?

Een training van 60 minuten wordt gewerkt aan een mix van technieken (stoten, trappen, knieën enz.) en aan jouw persoonlijk doel. Het verleggen van jou grens, zowel fysiek als mentaal. Het verbeteren van conditie, kracht, snelheid, zijn belangrijke aandachtspunten die elke training weer naar voren komen. Hierdoor kom je ook strakker in je vel te zitten!

Daarnaast is deze vorm van sporten ook goed voor het zelfvertrouwen. Deze lessen zijn niet bedoeld om agressie op te wekken maar om juist respectvol met elkaar om te gaan en plezier te hebben!

Wat neem ik mee naar Kick en Punch?

Neem een flesje water en handdoek mee en draag comfortabele sportkleding. Wij hebben in eerste instantie voor een  aantal mensen bokshandschoenen te leen. Uiteindelijk is het gewenst en hygiënisch om uiteindelijk je eigen bokshandschoenen te kopen. Je bent in deze les niet verplicht om op blote voeten te sporten. Je mag dus ook je sportschoenen ( schoon ) aan laten als je dit prettiger vindt. Indien je wel op blote voeten wilt sporten, vergeet dan a.u.b. niet je nagels kort te knippen en laat je sieraden thuis. ( Meer hierover volgt in de training )

 Durf jij de uitdaging aan?Terug
QuantumFit   Skager Rak 14   9642CZ Veendam.   Tel: 0598-633250   Email: info@quantumfit.nl