• Amazing
   Fitness Features

   Bij QuantumFit kunt u terecht voor een
   zeer gevarieerd programma aan
   sportactiviteiten.
   Gratis dagpas! Inschrijven

Streetdance 12 + NIEUW!

Streetdance 12 + NIEUW!

Streetdance is een groepstraining voor jong en oud waarbij je enorm veel plezier hebt en lekker aan het bewegen bent! Tijdens de les dans je van de ene naar de andere dansstijl: Latin, Hip Hop, Breakdance, Funk en Streetdance. Het is een dynamische les vol leuke en stoere moves.

Deze les is specfiek ingericht op de leeftijd 12 +.

Streetdance is ontstaan begin jaren ’80 in New York. Vooral in de achterbuurten werd er veel op straat gedanst. Hier komt ook de naam vandaan. Deze dansers waren vaak gekleed in “baggy clothes”, dit is ruim en dansbaar zittende kleding. Bij Streetdance zijn veel bewegingen gericht op bewegingen uit videoclips. Streetdance verandert hierdoor eigenlijk voortdurend. De streetdancebewegingen zijn vaak vrij losjes en komen heel luchtig over. Er wordt meestal op heel snelle muziek gedanst, waardoor het een flitsend effect heeft. Streetdance is niet gewoon dansen, maar een combinatie van techniek, pasjes en goed ritmegevoel.

Tijdens deze les verbrand je gemiddeld maar liefst 700 calorieen. 

Streetdance op wedstrijdniveau is bij ons ook mogelijk. Ons demoteam verzorgt shows en demo’s en doet mee aan regionale en landelijke kampioenschappen.

Tijdens de lessen draag je gewoon lekker zittende sportkleding. Lijkt het je leuk? Vraag dan gratis een dagpas aan en ontdek dat dansen nog leuker is dan je altijd al dacht!

Streetdance lessen zijn vanaf 6 april bij ons te volgen op iedere woensdag- en vrijdagmiddag.


Rooster: 


Woensdag: 

16.00 uur - 17.00 uur ( 6 t/m 12 jr )

17.00 uur - 18.00 uur ( 12 + )


Vrijdag:

16.00 uur - 17.00 uur ( 6 t/m 12 jr )

17.00 uur - 18.00 uur ( 12 + )

 


Aanmelden: Je hoeft zich hiervoor niet on-line aan te melden. komt gerust eens langs en doe mee! Wie neem jij mee? Terug
QuantumFit   Skager Rak 14   9642CZ Veendam.   Tel: 0598-633250   Email: info@quantumfit.nl